Servicis Socials

Ampliar l’escut social per a no deixar ningú enrere Archivo PDF. Se abrirá en una ventana nueva

Si hi ha un escut social a Espanya que pot informar tant l’esperit com els elements concrets del que ha de ser un cinturó de seguretat per a la gent, sobretot davant de situacions de crisis com la que enfrontem, és la Constitució. En este document trobaràs les mesures que estem duent a terme per a ampliar el pilar social del pla de xoc que protegisca els col·lectius socials més vulnerables enfront de la malaltia. En moments d’excepcionalitat correspon al govern oferir certeses i seguretat.

Pla Estratègic de Subvencions Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 2021-2023 Archivo PDF. Se abrirá en una ventana nueva

Pla Estratègic de Subvencions del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 per al període 2021-2023.

Preguntes freqüents sobre les mesures socials contra el coronavirus Archivo PDF. Se abrirá en una ventana nueva

En este document trobaràs els operatius que estem duent a terme per a desenvolupar des del pilar social un pla de xoc que protegisca els col·lectius socials més vulnerables davant la malaltia.

En moments d’excepcionalitat correspon al govern oferir certeses i seguretat. Per això, hem mobilitzat 200.000 milions d’euros per a fer front a esta crisi. La crisi del coronavirus no és només una emergència sanitària: és també una emergència econòmica i social i per tant hem d’implementar mesures que protegisquen els i les més vulnerables: les famílies treballadores, les persones majors, les persones dependents, els animals de companyia...

El nostre compromís amb la gent que més ho necessita és irrenunciable. No escatimarem mai esforços ni recursos per a protegir la ciutadania.

Drogues i altres Conductes Addictives Se abrirá en una ventana nueva

Drogues i altres Conductes Addictives

El web "Pla Nacional sobre Drogues" Se abrirá en una ventana nueva conté informació sobre el disseny, l’establiment, l’execució i l’avaluació de les polítiques que, en matèria d’addiccions, es desenrotlla des de les administracions públiques i les entitats socials a Espanya.

Joventut Se abrirá en una ventana nueva

Joventut

El web "Institut de la Joventut (INJUVE)" Se abrirá en una ventana nueva conté informació sobre les actuacions que es promouen en benefici dels i les jóvens.